16:19, sob, 18. Maj

XI. Mariborsko ortopedsko srečanje – RAMA V ORTOPEDIJI





V organizaciji Oddelka za ortopedijo UKC Maribor in v sodelovanju z Medicinsko fakulteto Univerze v Mariboru ter Zdravniškim društvom Maribor bo letos potekalo že XI. Mariborsko ortopedsko srečanje z naslovom RAMA V ORTOPEDIJI. Strokovno srečanje bo tudi letos v velikem avditoriju Medicinske fakultete Univerze v Mariboru (Taborska ulica 8) v petek, 13. novembra, z začetkom ob 9. uri.

rama

Tokratno srečanje je namenjeno predvsem patologiji ramenskega sklepa. Priznani predavatelji bodo poslušalcem skušali med predavanji in pripravljenimi delavnicami odgovoriti na pogosta vprašanja, ki se pojavljajo ob zdravljenju bolnikov z bolečino v ramenskem sklepu. Srečanje je tako namenjeno izmenjavi znanj in izkušenj zdravstvenih delavcev različnih strok – ortopedom, travmatologom, revmatologom, zdravnikom splošne oz. družinske medicine, fiziatrom, fizioterapevtom, medicinskim sestram, specializantom, sekundarijem ter študentom Medicinske fakultete in Fakultete za zdravstvene vede.

O ciljih prihajajočega srečanja predsednik organizacijskega odbora asist. mag. Zmago Krajnc, dr. med., pravi: »Cilj letošnjega srečanja je obnoviti znanje, ga dopolniti, izmenjati izkušnje in pomagati našim bolnikom, da bodo zdravljeni pravilno, usmerjeno in čim bolj uspešno«.

Podroben program si lahko preberete v priloženi zloženki UKC Ortopedi – Zlozenka.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.