05:09, sob, 27. Apr

Znan je program Letnega odra Ruše 2019





Ob 20. obletnici festivala Letni oder Ruše se nam na čarobnem mestu, v srcu kamnitega amfiteatra, ponovno obeta nepozabno doživetje. Ob tem jubileju se na najbolj znani ruški oder vračajo Reporter Milan. Letni Oder Ruše bo tako med 16. in 23. avgustom poskrbel za pravo poletno sprostitev. 

Festival Letni oder Ruše v svoji 20. izvedbi predstavlja nadaljevanje tradicije, odpira nova obzorja in predstavlja vrhunec poletnega dogajanja na štajerskem. Za otvoritev festivala bodo 16. avgusta poskrbeli Reporter Milan s predstavo Swingerji ob 20.00.

dnevi arnolda tovornika 2019, reporter milan (4)

Petek 16. avgust bo rezerviran tudi za tradicionalni, zdaj že 17. Kantfest international. Program se nadaljuje glasbeno, v soboto 17. avgusta bosta publiko razgrela Nipke & Emkej z bandoma. Nedelja 18. avgust pa je namenjena staremu mačku na slovenski glasbeni sceni, na letni oder Ruše prihaja Vlado Kreslin & Mali bogovi.

Tudi v letošnjem programu so poskrbeli za pester nabor nastopajočih, različnih žanrov. Nastopili bodo še Klapa Maslina na Dalmatinskem večeru 20. avgusta. Za nov naval smeha pa bodo poskrbeli s predstavo Toneta Partljiča – Partnerska poroka. Festival pa se zaključi 23. avgusta z velikim koncertom Željka Joksimovića.

Vstopnice si lahko zagotovite:

  • www. letnioder.si/vstopnice
  • www.eventim.si
  • na recepciji Športnega parka Ruše
  • na prodajnih mestih Eventima

 

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.