08:17, pet, 26. Apr

Vinske brbončice v Rušah





Športni park Ruše je v petek, 9. decembra priredili že peto tradicionalno sezono vinskih brbončic. V prvi vrsti je bil namen druženje ljudi in seveda okušati dobra slovenska vina, ki jih predelujejo slovenski vinogradniki. Tako so se lahko v petek ljubitelji vin prepustili užitkom vinskih okusov, ki jih je ponujala hiša vin CUK iz Lendave. Tako so lahko obiskovalci razvajali svoje brbončice z raznimi okusi vin, prav tako pa ni manjkalo dobrot, ki bi bile razveselile tudi njihove ”želodčke”.

Hiša vin CUK se ukvarja s pridelavo vin, hkrati pa tudi obratujejo kot družinska kmetija, ki ponuja doma pridelane mesne in vrtne dobrote- domačo zelenjavo, sadje, marmelade, id.

Vina, ki jih lahko obiskovalci v hiši vin CUK okusijo so predvsem bela vina, kot so laški rizling in renski rizling, od rdečih vin pa ponujajo Hadikovo kri.


Da je vino lažje steklo po grlu, pa so se lahko brbončice okuševalcev poigrale tudi z okusi suhomesnatih jedi, ki so jih lahko poskusili tudi v petek, v športnem parku Ruše.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.