03:21, pet, 26. Apr

VIDEO: Žalujoči Mario prvič spregovoril o boleči izgubi noseče partnerke





Pred štirimi meseci je Mario Weingerl doživel življenjsko tragedijo. V prometni nesreči, ko je pijani voznik do smrti povozil njegovo nosečo partnerko, je izgubil tako njo, kot sina in njihovo psičko. Prvič po štirih mesecih je javno spregovoril o občutkih po tragediji. Na Facebooku Dežela sanj je objavil video. “Nisem razumel, zakaj se to dogaja meni,” razlaga Mario. 

27. oktober 2018 je bil datum, ko se je Mariu ustavilo življenje. V prometni nesreči je izgubil svojo brezpogojno ljubezen Urško Krajišnik, sina Oskarja Izaka in psičko Shelby. Voznik je bil pod vplivom alkohola in umetnih drog. V videu sporoča vsem, da ne vozite pod vplivom alkohola, umetnih drog in da vam te substance ne meglijo uma. Pomembno je, da se zavedate, kako pomembno je živeti zdaj, saj je že naslednji trenutek lahko konec nečesa, je glavno sporočilo videa

https://www.facebook.com/314723622390011/videos/2506965812651007/

VIR: Facebook Dežela sanj

Urška je bila ljubezen mojega življenja, je bila moj angel na tej poti. Bila je noseča, nosila je najinega sina Oskarja Izaka, ki je bil čudovito bitje, ljubljeno s strani mame in očeta. tistega trenutka je ob pol deveti uri zvečer vse ugasnilo,” je opisal skrušeni Mario.

v videu je podrobno opisal tudi tistih usodnih nekaj trenutkov, ko je pijani voznik trčil v njegovo “vse”. “Čeprav je Urška umrla tri dni za nesrečo in sin pet dni za nesreč, sem začutil, da sta o trku zapustila svoja telesa in nista čutila bolečine,” je dejal Mario.

Takih dejanj, kot je vožnja, ne počnite pod vplivom česarkoli,” je pomenljivo sporočilo videa.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.