10:25, pet, 26. Apr

V boj za županski stolček Ptuja tudi znan odvetnik Igor Majnik





Že nekaj časa je znano, da je civilna iniciativa Za drevesa z zbiranjem podpisov ustanovila listo Ptuj je naš od ponedeljka dalje pa je znan tudi njihov županski kandidat.

Ptujčani so do sedaj lahko le ugibali, kdo bo županski kandidat liste Ptuj je naš, saj se je na družbenih omrežjih pojavilo kar nekaj namigovanj in osebnih zapisov, da gre za kandidata, ki je imel spor s sedanjim županom. Na podlagi opisov je bilo že praktično jasno, da gre za znanega ptujskega odvetnika Igorja Majnika, kar je lista Ptuj je naš v ponedeljek tudi uradno potrdila.

Igor Majnik - lista Ptuj je naš
Igor Majnik – lista Ptuj je naš

Za naš medij je Majnik povedal, da se je en izmed njegovih ciljev uresničil že pred volitvami. “Želel sem, da se trenutni župan, kot najslabši župan v zgodovini Ptuja, pa to ni moj stavek, umakne iz politike,” na začetku pove Majnik in doda, da je njegov drug cilj, da politika v svoje odločanje aktivno vključi tudi vse prebivalce Mestne občine Ptuj, saj ne želi, da se ponovi zgodba s Ptujsko tržnico, kjer so se podirala drevesa in se je delalo brez vedenja oziroma soodločanja meščanov, čeprav bodo ta prostor koristili vsi.

Sicer pa Majnik stavi predvsem na svojo prepoznavnost in preteklo uspešnost, zato ne dvomi, da bo lista Ptuj je naš na prihajajočih lokalnih volitvah zmagovita.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.