11:40, pet, 26. Apr

V boj za županski stolček na Ptuju tudi Nuška Gajšek





V boj za županski stolček na Ptuju se je podala prva ženska kandidatka. Kandidatka Socialnih demokratov Nuška Gajšek napovedala kandidaturo.

V nagovoru občanom Mestne občine Ptuj je med drugim poudarila, da je bila v preteklem mandatu ena aktivnejših v mestne svetu. “Z načinom dela nisem bila zadovoljna. Verjamem, da se da delati drugače. Zato kandidiram za županjo Mestne občine Ptuj,” je zapisala Gajškova.

Letos je med drugim kandidirala že na parlamentarnih volitvah, sicer pa je zaposlena kot strokovna sodelavka v poslanski skupini SD. Med glavnimi programskimi izzivi vidi izboljšanje infrastrukture.

Nuška Gajšek
Nuška Gajšek

Gajškova je že četrta znana kandidatka za županjo Mestne občine Ptuj. Pred njo sta svoje kandidature napovedala predsednik Zelenih Slovenije Andrej Čuš in nekdanji večkratni župan Štefan Čelan, SDS pa v boj pošilja Rajka Fajta. Medtem je aktualni župan Miran Senčar prejšnji teden sporočil, da se za ta položaj ne namerava več potegovati, njegova lista pa novega kandidata zaenkrat še ni objavila.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.