11:20, pet, 26. Apr

Športni vikend v Rušah





V sklopu praznovanja občine Ruše je športna zveza Ruše priredila že 6. Športni vikend. Pripravljenih je bilo kar 20 športnih panog.


Sončno vreme je pripomoglo k odličnemu športnemu vzdušju in na prizorišče privabilo veliko število Rušanov in Rušank, ki so v celotni prireditvi uživali. Med njimi je bilo kar nekaj nadobudnih športnikov in športnic, nekateri nogometaši pa so si v prihodnosti zadali zanimve cilje, saj so povedali, da si želijo v prihodnosti igrati za enega izmed evropskih klubov.
Udeleženi so se lahko pomerili tudi v odbojki, naša ekipa pa je z nekaterimi odbojkaši tudi poklepetala, ter jih povprašala po občutkih po tekmi. Povedali so, da je bilo vreme odlično za igranje odbojke in da so se na tekmovanje dobro pripravili.
Organizatorji so bili z udeležbo in vremenom zelo zadovoljni. Prav tako pa že delajo načrte za naslednje leto, ko bodo morda dodali še nekaj novih športnih panog.


Pred hotelom Veter so podelili priznanja najboljšim športnikom v občini Ruše. Dobra tretjina prebivalk in prebivalcev Ruš je vključenih v športna društva v Rušah. Takšne podelitve so nedvomno velika spodbuda za vse, da se potrudijo in dajo vse od sebe.
Šport v Rušah ima bogato zgodovino in iz tega malega mesta prihaja veliko število odličnih športnikov. Na podelitvi pa smo poklepetali tudi z dobitniki priznanj in o njihovih načrtih za prihodnost. Večinoma so vsi obljubili, da se bodo s športom ukvarjali kolikor dolgo se bo dalo.
Na podelitvi so med drugim svoje sposobnosti pokazali tudi člani in članice karate kluba Ruše, ki so dosegli tudi priznanje. Na mlade tekmovalce so v klubu seveda ponosni. V športni zvezi Ruše pa upajo, da bodo lahko še dolgo nadaljevali svojo tradicijo in vzgojili veliko število dobrih športnikov.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.