16:59, pet, 26. Apr

Slavnostna seja občinskega sveta Občine Dravograd





Minuli petek, 28. junija je v Dravogradu potekala slavnostna seja občinskega sveta.

Na seji so podelili priznanja izbranih krajanom ter med drugim pripravili tudi razstavo o pokojnem podžupanu Alfonzu Naberžniku.

Na slavnostni seji občinskega sveta občine Dravograd so podelili posebna priznanja. Priznanje za izjemne dosežke na družbenem področju in spodbudo za nadaljnje strokovno delo in aktivnosti so prejeli Herman Jeseničnik, Literarno kulturno društvu Beseda in Kimperk teater.
183.Still009-1
Nagrajenci priznanj in nagrade pravijo, da je priznanje zanje velika spodbuda. V Krimperk teatru pa, da priznanje pomeni tudi obveznost za v bodoče. Nagrada za izjemne uspehe na humanitarnem področju, ki prispevajo k razvoju ugleda in življenja v občini, pa je šla v Štab civilne zaščite občine Dravograd.
183.Still012-1
Županja pa je na dan slavnostne seje izpostavila glavne projekte v občini. Kot enega največjih, pravi, ne gre spregledati projekta Drava. Kot drugo pomembno pridobitev je županja izpostavila večnamensko dvorano Špic D ali Špic Dravograda. Kot tretji pomemben projket pa je Cigalova izpostavila večnamensko dvorano na Ojstrici.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.