02:45, pet, 26. Apr

Sedanji župan Ptuja ne bo več kandidiral





Bližajo se lokalne volitve, zato se je veliko Ptiujčanov spraševalo ali bo sedanju župan Ptuja, Miran Senčar, vnovič kandidiral za župana Ptuja.

Župan Senčar je danes javnost obvestil, da se na prihajajočih lokalnih volitvah ne bo več potegoval za župana Ptuja. “Zaupali ste mi nalogo, da vodim Ptuj v času, ki ga bo zgodovina – o tem sem prepričan, opredelila kot enega od razvojno ključnih obdobij v novejši zgodovini mesta. To je največja čast mojega življenja. Svoje delo opravljam z najboljšimi nameni in po svojih najboljših močeh. To je moj prvi županski mandat. Odločil sem se, da bo hkrati tudi zadnji. Po zaključku mandata se vračam v podjetniške vode, več časa si želim preživeti tudi z družino. Bom pa na volitvah vsekakor sodeloval na listi za Ptuj in s svojimi izkušnjami, znanjem in mrežo kontaktov novi ekipi pomagal nadaljevati uspešno začeto zgodbo,” je v sporočilu za javnost povedal župan Senčar.

Sencar

Župan je prepričan, da je v svojem mandatu za Ptuj na mnogih področjih storil veliko. Od predšolske vzgoje do mobilnosti, od gospodarstva do skrbi za okolje. Pričenjajo se tudi dela za ureditev mestne tržnice. In po besedah župana je prav to smer, v katero morajo Ptuj peljati tudi v prihodnje. Na kioncu je župan še dodal, da bodo v listi Za Ptuj kmalu izbrali kandidatko oziroma kandidata za župana Ptuja, ki ga bodo Ptujčanom ponudili kot najboljšo garancijo za nadaljevanje pospešenega razvoja Ptuja.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.