05:41, pet, 26. Apr

Ptujska poletna noč obeta zabavo do jutranjih ur





Danes in jutri, v soboto se bo na Ptuju zgodila največja mestna zabava v letu, Ptujska poletna noč, ki tudi letos ponuja pester program. Na 11 prizoriščih v središču mesta se bodo že nocoj pričeli koncerti in bogat animacijski program za otroke.

Koncerti in bogat spremljevalni program se bodo odvili na 11 lokacijah po mestu: Mestni trg, Murkova ulica, Prešernova ulica, južno dvorišče Dominikanskega samostana, Ulica heroja Lacka, Vodnikova in Zelenikova ulica, dvorišče Fürstove hiše, Novi trg, parkirišče ob blagovnici, Minoritski trg, parkirišče za avtobusno postajo, Kavarna Malina, Bar Divino s Panonsko ulico in Bar Saš.

Ptujska poletna noč; FOTO: www.ptuj.info
Ptujska poletna noč; FOTO: www.ptuj.info

V programu so zajeli širok spekter in izbrali ponudbo, ki bo zadovoljila vsakega. Danes bodo tako med drugim nastopili Leteći odred, Tanja Žagar, Štajerski fakini, Žan Tetičkovič z Oktoechoes, Jure Pukl trio in mnogi drugi. Tudi v soboto so poskrbeli za vse glasbene okuse, kdo vse bo nastopil pa lahko preverite TUKAJ.

Ob glasbi bogat animacijski program

Kot tradicija veleva pa ob glasbenih poslasticah organizatorji poskrbijo tudi za bogat spremljevalni program. Tako se bodo v dveh dneh zvrstile otroške animacije, tudi delavnice z Lego kockami in roboti, za vse ljubitelje dobre hrane pa bodo poskrbeli s kulinarično in družabno prireditvijo Kuhna na dvorišču. Danes in jutri boste prav tako v Murkovi ulici lahko vse do polnoči opravili nočno nakupovanje.

 

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.