19:33, pet, 26. Apr

Popravek: V Rušah 1.300 evrov mesečno novonastalemu podjetju brez referenc





V zvezi s člankom “V Rušah 1.300 evrov mesečno novonastalemu podjetju brez referenc“, ki je bil na portalu Lokalec.si objavljen dne 24. oktobra 2019, smo od Zorana Petroviča prejeli zahtevek o popravku. Prikaz objavljamo v obliki, kot smo ga prejeli, brez uredniških in lektorskih posegov.

»Medij Lokalec.si je v članku z naslovom »V Rušah 1.300 evrov mesečno novonastalemu podjetju brez referenc« zapisal, da naj bi Zoran Petrovič, kot bivši sindikalist na družabnem omrežju Facebook naročil, da naj bi policisti ustavili nekdanjega ministra Borisa Koprivnikarja. Nadalje je medij v istem članku navajal, da Zoran Petrovič izvaja storitve za Občino Ruše in naj bi Korektor, Suzana Rudež s.p. Zoranu Petroviču posodila le ime svojega podjetja.

Dejstva so drugačna. Nihče mi ni nikoli v nobenem postopku očital, da bi naročil zaustavitev bivšega ministra Borisa Koprivnikarja, zato je navedba medija Lokalec.si neresnična.

Enako neresnično je navajanje medija, o tem, da naj bi Korektor, Suzana Rudež s.p., Zoranu Petroviču le posodila ime podjetja. Sem ustanovitelj, lastnik in direktor dveh podjetij, zato za kaj takšnega sploh nebi bilo potrebe. Obseg dela, ki ga imam v mojih podjetjih mi ne dopušča, da bi prevzel tako obsežne storitve kot so odnosi z javnostmi, torej tudi v Občini Ruše.

Zoran Petrovič

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.