18:07, pet, 26. Apr

Otvoritev MKC-ja v Radljah ob Dravi





V Radljah ob Dravi so prejšnji teden odprli prostore mladinskega kulturnega centra, ki bo nudil zanimivo ponudbo za mlade.

V Radljah ob Dravi so na mladinski center zelo ponosni, saj to pomeni, da mladinska dejavnost po dolgih letih spet cveti, prav tako pa bo nudil veliko število različnih aktivnosti.

Delavnice za mlade bodo vodene in organizirane po željah staršev, saj otroke prijavijo vnaprej. Mladinski kulturni center bo svoja vrata med tednom odpiral ob 9. uri in jih zaprl ob 23. uri zvečer, med vikendom pa je odprt do 2. ure zjutraj. Medtem ko bo varstvo otrok organizirano od 7 ure zjutraj, pa vse do 20h. V sklopu MKC-ja pa bo deloval tudi dobro opremljen hostel.


Ob otvoritvi pa je potekalo tudi tekmovanje v kuhanju bograča, na katerega se je prijavilo 12 različnih ekip.Vsaka ekipa se je kuhanja lotila po svoje, vsak bograč pa je v sebi skrival tudi kakšno posebno, skrivnostno sestavino, ki je niso želeli izdati.

Dogodka se je udeležil tudi župan občine Radlje ob Dravi, ki pa je tokrat nastopil kot pomočnik glavnega kuharja njihove ekipe. Župan pa je spregovoril tudi o otvoritvi mladinskega kulturnega centra ter o vseh ovirah, ki so jih prečkali na poti do odprtja.

Prostori MKC-ja so torej odprti in bodo nedvomno nudili veliko užitka, ter povečali dejavnosti mladih v Radljah ob Dravi.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.