22:35, pet, 26. Apr

Najprej lažni facebook profil, nato še peticija





Pretekle dni smo lahko na facebook-u zasledili ustvarjen profil “Vili Rezman za župana”. Nekaj dni za tem pa se je na spletnem omrežju pojavila še peticija. Facebook profil bi naj ustvarili njegovi podporniki, zato tudi želijo s to peticijo pridobiti 1000 glasov, da bi Vili Rezman dobil dovolj podpore za župansko kandidaturo, čeprav so volitve naslednje leto.

Vili_Facebook
Objavljeni stavek na facebook profilu:

“Ruše so izgubile smer. Z LIRO in prijatelji smo se trudili, da bi ustvarili boljše življenje. A žal prijaznosti in poštenja ljudje ne znajo vračati. S klikom in potrditvijo prijateljstva bomo smatrali, da nas podpirate v prizadevanjih, da Vilija Rezmana prepričamo, da ponovno kandidira za župana Ruš. Vemo,da bo težko, a skupaj ga morda uspemo prepričati. Hvala za vse!”

 

 

Nato še prošnja za peticijo:

“Dovolj je bilo “Štancanja” Zberimo 1.000 podpisov in ponižno prosimo Vilija Reznama, da se odloči za kandidaturo in reši Ruše pred propadom. Podpišete lahko na naslednji povezavi: http://www.gopetition.com/petitions/podprimo-vilija-rezmana-za-župana-občine-ruše.html”

Celozaslonski zajem 13.11.2013 72111

 

Trenutno po spremljanju spletne peticije oz. zbranih spletnih podpisov ostaja na 0.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.