11:31, pet, 26. Apr

Milanič pred tekmo proti Rosenborgu: “Zavedamo se, da bomo morali biti na visokem nivoju”





Vijoličaste to sredo čaka prva tekma tretjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov proti norveškemu Rosenborgu. Tekma bo v Ljudskem vrtu ob 20.15.

darko milanič pred tekmo z RosenborgomV taboru vijoličastih so misli te dni usmerjene na nov vrhunec mariborskega nogometa, ki se bo zgodil jutri zvečer proti Rosenborgu. Kot je povedal trener vijoličastih Darko Milanič se zavedajo, da bomo morali tekmo odigrati na visokem nivoju. “Zavedamo se, da bomo morali biti na visokem nivoju, odigrati zelo dobro tekmo. Trud, osredotočenost morata biti na najvišjem nivoju. Z željo in s pametjo. Ob izjemni energiji s tribun,” je dejal.

Na današnji novinarski konferenci je ob Milaniču o jutrišnjem dvoboju spregovoril tudi nogometaš vijoličastih Dino Hotić. Pravi, da so za njimi težke tekme. “Za nami so težke tekme, ampak kot profesionalni nogometaš se veseliš, saj si s takšnimi tekmami še boljši in živiš za takšne tekme. Utrujen si lahko samo v glavi. Če se pripraviš v glavi, da boš utrujen, potem boš utrujen.”

“Rosenborg, prvak Norveške 26–krat, nazadnje lani. Klub z bogato tradicijo, dolgoletna stalnica v vrhu norveškega nogom, peta in tudi v skupinskem delu evropskih tekmovanj; v Ligi prvakov kar 11-krat. Naš nasprotnik v 3. krogu kvalifikacij za Ligo prvakov je po šestnajstih odigranih tekmah letošnjega prvenstva na 6. mestu (7 zmag, 4 remije in 5 porazov), v kvalifikacijah pa je izločil Linfield in BATE. Prvi strelec je Alexander Soderlund, ki je zabil 5 golov,” pravijo v NK Maribor.

Več v videu:

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.