19:30, pet, 26. Apr

Zaključek projekta Drava kot priložnost





Minuli nedeljo so s slovesnostjo ob zaključku izgradnje objektov zaključili projket Drava kot priložnost. O podrobnosti s slovesnosti in projekta Drava kot priložnost.

V projektu Drava kot priložnost so sodelovale štiri občine, in sicer: Dravograd, Vizenica Muta in Radlje. Prva je svoje cilje projekta uresničila občina Muta. Tako so pridobili Mitnico in še kot zadnje naredili pomol. Kot je povedal župan Boris Kralj je projekt Drava kot priložnost uresničen in dokončan. Župan pravi še, da so bili ljudje na začetku projekta precej skeptični. Po besedah župana se je izkazalo, da je Mitnica objekt, ki ne bo služil zgolj za postojanko občana na kavi, temveč bo prizorišče kultrunih, športnih in turističnih dejavnosti. Objekt, ki bo ponujal številne aktivnosti in možnosti koristenja, ter novo zgrajeni pomol, je blagoslovil tudi tamkajšnji župnik.
181.Still008-3
Na Mitnici pa si vsi sodelujoči pri projetku, ter upravitelji želijo, da bi ta objekt zaživel, ter, da bi ta točka, ki je po njihovih besedah ena izmed najlepših na Muti, postala središče kultrnega, turističnega, športnega in umetniškega delovanja.

Druge novice

Comment

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.