13:12, sob, 11. Maj

ZA o izzivih in rešitvah v občini Ruše





Kreativno druženje, kot so ga poimenovali predstavniki združene akcije ZA, je pomenilo predstavljanje kandidatov in debato, v kateri so skupaj s krajani razpravljali o izzivih prihodnosti v Rušah.

Ob tej priložnosti so predstavili tudi četrto publikacijo, z naslovom ZAvest. V njej so grafično prikazali delež opravljenega dela na določenih projektih.

DSC_5404

Med načrti za prihodnost je tudi njihov županski kandidat – Uroš Razpet. Pravi, da kandidira zato, ker ne more biti samo opazovalec: “Ker bivam v nekem kraju, se mi zdi, da je prav, da soustvarjam bodočnost tega kraja in se borim proti nekim neumnostim pa za pametne stvari.” Glavno vodilo njihovega dela pravi, da je ustvarjanje perspektive Ruš.
Ker je za njim podžupanski mandat, je dodal, da bi bilo treba v bodoče v občinski kolektiv vnesti več harmonije.

Podrobnosti sledijo v prispevku – nocoj ob 18.30 v oddaji Občinski informator na BK TV.

Druge novice

Comments

  • Tomaž

    12 septembra, 2014

    Razpet-večjega lopova od njega v Rušah ni!!!

    Replay
  • Jelko

    13 septembra, 2014

    Bravo.končno.g. Razpet in ekipa pokončno in pogumno naprej!!!!

    Replay
  • vladimir

    13 septembra, 2014

    Čestitamo in smo veseli, da vas razna podtikanja in negativizem, nista odvrnila od kandidature. Želimo si samo ciljno usmerjenih dejanj! Rušani stojimo za vami.

    Replay
  • Brane

    13 septembra, 2014

    G. Razpet čestitke!
    Če kdo, potem nas bodo takšni ljudje, kot ste vi, premaknili naprej.
    Vas 100% podpiram, tako kot tudi vašo civilno iniciativo “Združeno akcijo”.
    Vas spremljam že dlje časa, čeprav nisem soudeležen pri vašem delovanju, in ne pustite se sprovocirat s strani zafrustriranih ljudi.
    Bravo še enkrat
    Lep dan

    Replay
  • Brane

    13 septembra, 2014

    Pa še sledeče
    Časopis, ki ste ga izdali, “ZAVEST” sem prebral od prve do zadnje besede in se z napisanim bolj ne bi mogel strinjat.
    To je to !

    Replay
  • vladka

    14 septembra, 2014

    Pozdravljeni!
    bravo. Združena akcija, samo tako naprej. Ne pustite se sprovocirati raznim Rezmanovim podložnikom, ki bodo za vsako ceno in na najbolj negativne načine poizkušali pridi do zaposlitev! Ponosni smo na vašo ekipo in vas g. Razpet, razumemo, da ni lahko, da so resursi omejeni, a vseeno bomo z vašo pomočjo dosegli optimum!!

    Replay
  • tadej

    14 septembra, 2014

    Ljudje, ki ne podtikajo in niso žaljivi in so na prvem mestu sposobni in ne govorijo kar v prazno in naučeno. To ste vi g. Razpet, zelo prav, da ste povedali, da vam ne gre za osebno eksistenco, torej pohlep po denarju,ko boste župan, ampak zgolj za občane in kraj. Veliko ste naredili že in še boste. pridite med ljudi in jim nevsiljivo in pozitivno kakršen je vaš način, povejte veliko in kar največ kar ste v teh letih naredili. ne vedo vsi, ker so zaslepljeni od le govoric in obljub in narejene prijaznosti, ki jo nekteri kandidati zdaj prodajajo. Vse najboljše v tem mesecu in še dalje.

    Replay
  • Pajančić

    16 septembra, 2014

    Treba nekaj ukrenit, to je katastrofa. Poglejte kaj se dela v klubih kateri počasi in vztrajno propadajo, kot npr. pohorje. Prej ponos sedaj beda. Takoj novega župana.

    Replay

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.