20:32, ned, 28. Apr

V družinski tragediji umrla 65-letnica





V nedeljo dopoldne je v stanovanjskem delu gostišča na Mariborskem Pohorju prišlo do družinskega prepira med 40-letnikom in njegovo 65-letna materjo. Med prepirom jo je sin silovito udaril v glavo, zaradi česar je padla po lesenem stopnišču in zaradi hudih poškodb kljub nudeni prvi pomoči na kraju umrla, so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

Slika je simbolična
Slika je simbolična

Kot so ob tem še pojasnili na policiji, so ogled kraja kaznivega dejanja opravili kriminalisti pod vodstvom dežurne preiskovalne sodnice, pri ogledu pa je sodeloval tudi dežurni državni tožilec mariborskega tožilstva. Že v nedeljo zvečer so na oddelku za patologijo UKC Maribor po odredbi preiskovalne sodnice opravili sodno obdukcijo, ki je pokazala utemeljen sum, da je 40-letnik storil kaznivo dejanje posebno hude telesne poškodbe s smrtjo.

Osumljeni, ki mu grozi od treh do petnajst let zapora, se trenutno nahaja v 48-urnem policijskem pridržanju, za tem pa bo priveden k dežurnemu preiskovalnemu sodniku, če bodo za to podani priporni razlogi, sicer pa ga bodo izpustili na prostost, so še dodali na mariborski policiji.

Vir: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.