20:05, pet, 26. Apr

Uspešen 4. podjetniški forum





Občina Hoče-Slivnica je ta četrtek, v sodelovanju z Mariborsko razvojno agencijo, Štajersko gospodarsko zbornico, Univerzo v Mariboru in poslanko DZ RS Ksenijo Korenjak Kramar organizirala že 4. podjetniški forum, katerega osrednja tema je bila »Skrivnost uspešne prijave na evropske in nacionalne razpise«.

04834d80-f2c2-4436-b916-492273f69eb8

Direktorica in solastnica podjetja TIKO PRO d.o.o., Kristina Kočet Hudrap, je na kratko predstavila delovanje podjetja in kako pomagajo različnim podjetjem in organizacijam pri pridobivanju nepovratnih in povratnih sredstev iz EU skladov. »Kje dobim sredstva za realizacijo svoje ideje? Sem sploh upravičen do njih? Na koga se moram obrniti v različnih fazah projekta in kaj moram v teh fazah nujno storiti?«

Štefan Belingar, vodja poslovanja s pravnimi osebami na BKS bank je povedal kakšne so možnosti za pridobivanje kreditov na njihovi banki in predstavil proces od vloge do odobritve sredstev.

b0976256-9f75-4eb2-8545-bd5937647aec

V sklopu podjetniškega foruma je bil predstavljen tudi program »Erasmus za mlade podjetnike« in projekt ERASMUS NET. Program je predstavila Amna Potočnik z Mariborske razvojne agencije.
ERASMUS NET je namenjen mladim podjetnikom, ki želijo obogatiti svoje izkušnje, poglobiti znanje in razširiti svojo poslovno mrežo, tako da del časa preživijo v podjetju, ki ga upravlja izkušen podjetnik iz druge države.

V okviru dogodka se je s svojo ponudbo predstavil lokalni pridelovalec domačih jogurtov Peter Hecl.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.