14:06, pet, 17. Maj

Tone Kranjc z visokimi petami po Mariboru





Včeraj je v okviru t.i. akcije “Z visokimi petami po Mariboru”, pokazal na problem tlakovanih mariborskih ulic, kandidat za mariborskega župana stranke Mira Cerarja (SMC) Tone Kranjc. Obiskal je tudi mlade športnike in izpostavil probleme športne infrastrukture v Mariboru.

“Z visokimi petami po Mariboru” je bil včerajšnji slogan akcije županskega kandidata stranke SMC Toneta Kranjca. Kot pravi sam, si želi, da bi v Mariboru lahko ustvarili boljše pogoje. Tako si je včeraj, v okviru akcije ogledal mestne trge in ulice. “Ena takih zadev, ki zelo moti je neurejenost tlakov, neurejenost pločnikov, cest in ločenost poti za pešce, kolesarje in ostali promet. Radi bi pokazali, da tisti, ki postavljajo take tlakovce, nimajo niti malo sočutja in spoštovanja do ljudi – do žensk, ki nosijo visoke pete – ker si tu lomijo in uničujejo čevlje, ob enem pa si poškodujejo noge, itd..” je dejal Kranjc. S tem so po njegovih besedah želeli opozoriti na urejenost mesta in ob tem opozoriti na vrednoto spoštovanja sočloveka.

DSC_5642

Obiskal je tudi mlade športnike in otroke v mestu. Kot je dejal, si je na pogovoru z njimi dal pobudo, da na različnihih koncih postavijo večnamenska igrišča in različne poligone za posamezne športne. “Konkretno smo se tudi pogovarjali o izgradnji plezalnih sten, in o teh t.i. urbanih športih v mestu. Za to ne potrebuješ velikega denarja, potrebujemo samo lokacije in posluh, da to naredimo.” je dodal Kranjc.

Več o prispevku si oglejte danes, v oddaji Občinski informator, na BK TV ob 18.30.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.