22:59, pet, 3. Maj

Snaga pomaga čistiti v begunskem centru v Šentilju





Po naročilu Civilne zaščite Republike Slovenije so v Snagi v nedeljo pristopili k čiščenju prostorov begunskega centra v Šentilju. V prvi vrsti so zadolženi za vzdrževanje čistoče v jedilnih in spalnih prostorih, po svojih najboljših močeh pa se trudijo vzdrževati čistočo tudi na zunanjih površinah begunskega centra.

IMG_6034

Z delom so pričeli v nedeljo, ko je v Šentilju svoje delo opravljala ekipa 9 delavcev, ki so ročno čistili teren, pomagali pa sta tudi dve poltovorni vozili in pometalni stroj. Z delom so nadaljevali tudi včeraj, njihove ekipe pa so na terenu tudi zdaj, in sicer 10 zaposlenih, saj je v begunskem centru še zmeraj veliko ljudi. Glede števila zaposlenih, ki jih potrebujejo na lokaciji čiščenja, se redno posvetujejo s predstavniki Civilne zaščite, ki koordinirajo delo različnih skupin.

Razpolagajo z zadostnimi kapacitetami, da so na terenu lahko po potrebi prisotni tudi 24 ur dnevno, saj se zavedajo, kako pomembno je, da v prostorih, kjer se zadržuje večje število ljudi, vzdržuje vsaj higienski minimum.

IMG_6036

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.