13:08, sob, 27. Apr

Simbolična predaja bona





Skupina stroka.si, podjetje Stroka produkt d.o.o. se je v okviru 20. obletnice ustanovitve podjetja odločilo, da sredstva namenjana obeležju v celoti nameni otrokom iz socialno šibkejših družin. Vsled tega se je podjetje povezalo z Ustanovo Danu filantropija oz. projektom podariMalico in Osnovno šolo Radlje ob Dravi kot prejemniku sredstev. Na dogodku oz. novinarski konferenci se bo simbolično predal vrednosti bon, ki bo omogočil brezplačne topel obrok 10 otrokom iz Osnovne Šole Radlje v obdobju od 1.3.2014 do zaključka šolskega leta. Poleg donacije se je Skupina stroka.si odločila finančno podpreti projekt in tako dodatno pomagati pri izvajanju in promociji projekta “podariMalico”.

Zajeta slika

Podjetje se ves čas delovanja zaveda pomembnosti družbene in socialne odgovornosti, v ta namen donira in sponzorira številne lokalne subjekte, društva in posameznike. S tem dogodkom želi vzpodbuditi tudi ostale gospodarske subjekte in jih ozavestiti o pomenu družbene lokalne odgovornosti, katere sta Koroška in Dravska dolina še kako potrebni. Skupaj lahko otrokom in vsem nam omogočimo boljšo, svetlejšo prihodnost.

Na dogodku bodo svoje poglede izrazili: Matevž Gantar – vodja projekta podariMalico, mag. Damjan Osrajnik – ravnatelj OŠ Radlje ob Dravi in David Miško – vodja marketinga v Skupini stroka.si.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.