00:55, pon, 20. Maj

Sedmica M-enostavno dobrih vin na Dunaju





Na največjem vinskem tekmovanju na svetu – AWC Vienna 2016, so se predstavili tudi Slovenci, Mariborčani z znamko M-enostavno dobra vina. Izkupiček tekmovanja je bil vrhunski, kar dve zlati, tri srebrne in dva pečata priporočila. 

Letos se je na največjem vinskem tekmovanju na svetu za prestižne medalje potegovalo rekordnih 12.826 vin, ki jih je proizvedlo 1.866 vinarjev iz kar 41 držav.Tekmovanje vsako leto določa vinske smernice in trende. Slep sistem (brez vidnih etiket) pokušanja in stroga pravila uvrščajo tekmovanje med najpravičnejša in hkrati najzahtevnejša na svetu.

awc-2016-logo

 

In Slovenci oziroma Mariborčani, saj M-enostavno dobra vina domujeo na prečudoviti oazi v Radizelu na obronkih Pohorja. so na prestižnem tekmovanju dosegali odlične rezultate.

Prve steklenice z znamko M – enostavno dobra vina, so postavili na police leta 2010 in v svoji kratki zgodovini s številnimi mednarodnimi nagradami in vedno večjim krogom ljubiteljev njihovih vin dokazali, da je njihova pot prava in da edino kar šteje, so enostavno dobra vina.

m-vina

Kot so sami zapisali, so hitro presegali lokalne okvirje, tako s prodajo, kot z nagradami.

 

 

 

 

 

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.