19:49, sre, 8. Maj

Pri vijoličastih kadrovske spremembe





Prestopni rok se je opolnoči končal. Kadrovske spremembe so se zgodile tudi pri NK Mariboru. Dva nogometaša iz vrst vijoličastih se selita v drugi klub.

NK MARIBOR Foto: Drago Wernig
NK MARIBOR
Foto: Drago Wernig

Napadalec mariborskih nogometašev Gregor Bajde se iz Ljudskega vrta seli v italijansko drugo ligo v Novari. Tja so ga vijoličasti posodili do konca sezone 2016/2017. Italijanski klub ima sicer možnost odkupa njegove pogodbe.

Mariborskega dresa pa po novem ne bo nosil tudi 22 – letni vezist iz Bosne in Hercegovine, Amar Rahmanović. Svojo kariero je začel pri Slobodi iz Tuzle, od leta 2015 pa je igral za Koper. Decembra lani je podpisal za Maribor, s katerim je prekinil pogodbo in se tokrat preselil v Celje kot prosti igralec. S celjskim klubom je sklenil dveletno pogodbo.

V Sloveniji sem že leto in pol, tako da poznam klub in poznam tudi nove soigralce. Vem, kako klub deluje in da je dobro organiziran, tako da sem vesel, da sem sedaj član Celja. Epizodo v Mariboru želim čim prej pozabiti, kot kaže, mi ni bilo usojeno. Sedaj so vse misli pri Celju, tukaj sem našel nov izziv in moja naloga je, da se čim prej vrnem v formo, v kateri sem bil v Kopru,” je povedal Rahmanović.

VIR: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.