10:07, ned, 19. Maj

Prenovili lekarno Tezno





Od ponedeljka, 9.5.2016, je ponovno odprta prenovljena lekarna Tezno na »stari« lokaciji na Ptujski cesti 95 v Mariboru.

prenovljena lekarna tezno (2)

Delovni čas lekarne ostaja enak kot je bil do sedaj, tj. od ponedeljka do petka od 7:30 do 19:00, ob sobotah od 7:30 do 12:00. Ob nedeljah in praznikih je lekarna zaprta.

“Lekarno smo prenovili v sodobno lekarno z robotiziranim skladiščem za zdravila in ostale izdelke. Poleg tega je namenjenega več prostora v oficini, kjer so izdelki razporejeni tako, da jih uporabniki lekarniških storitev lahko sami izbirajo. Poskrbeli smo za obsežno zalogo zdravil, ki jih izdajamo na recepte in brez recepta, nudimo pa tudi veliko izbiro izdelkov za ohranjanje in krepitev zdravja, medicinskih pripomočkov, prehranskih dopolnil, izdelkov za nego otrok, za nego kože in las ter strokovno svetovanje pri izbiri za vas primernih izdelkov,” so sporočili iz Lekarn Maribor.

vabijo vas, da obiščete prenovljeno in po najnovejših standardih opremljeno Lekarno Tezno in si med drugim pridobite svoj izvod brezplačne revije »Pripravljeni na poletje«. V reviji »Pripravljeni na poletje« so zbrani nasveti naših magistrov farmacije o zdravju in ohranjanju zdravja v vsakdanjem življenju in tudi v času počitnic. Svoj izvod revije lahko prejmete tudi v vseh ostalih naših lekarniških enotah, dosegljiv pa je tudi na spletnem naslovu Lekarn Maribor www.mb-lekarne.si.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.