10:37, pet, 17. Maj

Prenos knjig z živo verigo v Selnici ob Dravi





V soboto 9. maja vabljeni, da se pridružite in ustvarite t.i. ŽIVO VERIGO ob prenosu knjig v novo knjižnico v Selnici ob Dravi, ki je svoje mesto našla v novem kulturnem domu – Hramu kulture Arnolda Tovornika. Živo verigo ob prenosu knjig boste lahko ustvarili to soboto, 9. maja ob 10h pred Občino Selnica ob Dravi.

Kot so zapisali na FB dogodku je dolgoletna želja, ki je z razvojem kulturnih dejavnosti in druge Ijudske ustvarjalnosti prešla v potrebo, se sedaj uresničuje. “Odpiramo novo zgradbo, poimenovano HRAM KULTURE in jo predajamo namenu. Nov velik in sodoben HRAM KULTURE bo dom kulturnim in ustvarjalnim skupinam, ki delujejo v okviru občine in širše. Želimo si, da bi bil spodbuda za še večji razmah kulturnih in družbenih dejavnosti,” so zapisali na FB dogodku.

Teden dni pred otvoritvijo bodo izvedli živo verigo prenosa knjig iz občinske zgradbe v HRAM KULTURE, kjer je urejena velika sodobna knjižnica. Zbor bo pred občinsko zgradbo, kjer se bodo vsem sodelujočim pridružile znane osebnosti s področja kulture in znanosti.

Vabijo vas, da se jim v čim večjem številu pridružite na družabnem dogodku in neposredno prispevate k dvigu bralne kulture. Za dodatna vprašanja in informacije kontaktirajte kontaktno osebo, gospoda Janka Lisjaka, na tel. št. 041 743 535.

10470855_370837156438847_605646363263205582_n

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.