20:09, pet, 26. Apr

Postani Narodnjakovo dekle 2016





Čeprav je Nastja Perovnik, aktualna zmagovalka izbora Narodnjakovo dekle 2015, šele nekje na sredini svojega mandata, pa že na portalu www.narodnjka.si objavljajo javni razpis za Narodnjakovo dekle 2016.

narodnjakovo dekle 2016

Tokratni razpis objavljajo nekaj mesecev prej, saj izbor za prihodnje leto pripravljajo skupaj z novo glasbeno oddajo “V hramu z muzikanti”. V vsaki oddaji od novembra dalje bodo namreč predstavljali prijavljene kandidatke, ki bodo ustrezale razpisnim pogojem. Snemanje oddaj je vsak prvi četrtek v mesecu, predvidoma pa je v načrtu, da v vsaki oddaji od novembra dalje predstavijo po dve prijavljeni kandidatki. Seveda je vse odvisno od vas, dekleta!

Naslednje snemanje oddaje V hramu z muzikanti bo 3.decembra 2015, od 18. ure dalje.

Razpis in prijavnico najdete v priloženih datotekah, izberite pogum in se prijavite. Nagrade so bogate, razkrili jih bodo v prihodnje.

Izpolnjeno prijavnico kadarkoli, zaželjeno pa je, da čim prej, pošljete na info@narodnjak.si, v kolikor ustrezate razpisnim pogojem bodo uskladili termin in vas povabili na snemanje oddaje v Selnico ob Dravi.

Za vsa dodatna vprašanja so vam na voljo na info@narodnjak.si.

Podrobnosti za razpis za Narodnjakovo dekle 2016 si lahko ogledate na tej povezavi, prijavnico pa najdete tukaj PRIJAVNICA_Narodnjakovo_dekle_2016″>.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.