20:05, pet, 26. Apr

Poletni glasbeni festival v Radljah ob Dravi





Summer fest Radlje je večdnevni glasbeni festival, ki se bo odvil ob Vodnem parku v Radljah ob Dravi. V treh dneh bo nastopilo več kot 20 glasbenikov in glasbenih skupin, poskrbljeno bo za bogat dnevni program, obiskovalci pa imajo možnost koriščenja brezplačnega kampa.

19263933_687621004767145_840842929_oPoskrbljeno bo tudi za ljubitelje elektronskih ritmov. Na elektronskem odru se bo obiskovalcem predstavilo več kot 10 izvajalcev, iz Nemčije prihaja Sugarstarr, Nima Gorji je že nekaj let rezident elitnih klubov na Ibizi, v dveh dneh pa se jima pridružujejo še Tim Urbanya, Kareem Da-Li, Tion, EK, Mint, Overheads, Keep distance, Shocker D in Dave Manali.

Kljub temu, da bosta petkov in sobotni večer vrhunca festivalskega dogajanja, pa seveda obiskovalci lahko pričakujejo tudi bogat spremljevalni dnevni program. Od športnih in družabnih iger, do prostega vstopa in kopanja v Vodnem parku.

Vstopnice v predprodaji so že na voljo, do 1.7. se cene gibljejo med 15 € (dnevna) in 22 € (celotni vikend). Obiskovalcem je ob Vodnem parku Radlje omogočeno tudi brezplačno kampiranje.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.