15:57, ned, 5. Maj

Podpis pisma o sodelovanju





Direktorica Zavoda za turizem Maribor – Pohorje, Janja Viher in direktor Turističnega združenja Izola g.i.z., Danilo Markočič, sta v sredo, 24. septembra, podpisala pismo o sodelovanju, kot osnovo za dolgoročno sodelovanje na področju turizma. Cilj povezovanja je izmenjava izkušenj in dobrih praks, predstavitev destinacij v krajih partnerjev ter projektno sodelovanje na področju turistične prepoznavnosti.

Partnerja s podpisom pisma o sodelovanju izkazujeta namero, željo in potrebo po oblikovanju skupnih turističnih produktov ter izvajanju skupne promocije na domačih in tujih trgih. S sklenjenim partnerstvom se bo prav tako oblikoval skupen načrt za uspešno pridobivanje sredstev državnega proračuna in mednarodnih sredstev, kot osnovo za celovitejši in medsektorsko usklajen razvoj območij.

S podpisom pisma o sodelovanju sta se direktorja zavezala tudi k skupnemu sodelovanju na prireditvah turistične narave, največji poudarek pa bo usmerjen k mreženju ponudbe in ponudnikov ter k pripravi skupnih integralnih turističnih produktov.

Podpis_pisma_o_nameri_sodelovanje_z_Izolo_Slovenia_Slovenija_Maribor_Pohorje_1

Podpis_pisma_o_nameri_sodelovanje_z_Izolo_Slovenia_Slovenija_Maribor_Pohorje

Maribor Pohorje

Na fotografijah sta ga. Viher in g. Markočič, avtor fotografij je Zavod za turizem Maribor – Pohorje.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.