15:03, pet, 3. Maj

Kot prvi v finale ŠOUROCKa Twelve Peers!





Minuli ponedeljek se je odvil prvi predizbor v okviru ŠOUROCKa 2015, na katerem so enega izmed petih nastopajočih bendov že poslali v finale.

vlcsnap-2015-04-01-16h43m13s57

Na odru v ŠTUKU so nastopile zasedbe Twelve Peers!, Memmoria, The Clueless, Parliament Attack in Wyleshade. Na prvem izmed treh predizborov letošnjega ŠOUROCKa se je predstavilo prvih pet bendov, katerih večina je nastopila na Štuku prvič. Med njimi smo našli tudi lanske povratnike in bend, ki je zabeležil svoj prvi nastop. Na odru so nastopajoči pokazali kaj znajo in zmorejo – vsak v svojih glasbenih zvrsteh. Tako smo lahko slišali vse od hard rocka, progresive, punka, punk-rocka, rocka, melodičnega rocka in širše.

Zmaga na prvem letošnjem predizboru je po oceni komisije in bolj ali manj tudi publike pripadla Prekmurcem Twelve Peers!. Letošnji ambasador ŠOUROCKa Marko Soršak – Soki je ob razglasitvi zmagovalcev dejal, da so Twelve Peers zmagali le za nekaj točk, a le tistih nekaj je bilo več kot dovolj za uvrstitev v finale.

Strogo uho žirije skozi vse preizbore in na dan finala sestavljajo Jan Sredenšek, Jaša Lorenčič, Max Gregor, Marko Furek, Marko Jakopanec in ambasador natečaja Marko Soršak – Soki, bobnar priznane slovenske zasedbe – Elvis Jackson.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.