00:49, ned, 19. Maj

Jesenske počitnice ZPM Maribor





Priložnost za prvi krajši oddih v novem šolskem letu so jesenske počitnice in razloga, da bi se otroci doma dolgočasili ne bo. Pri ZPM Maribor so namreč pripravili pisan program, ki bo polepšal in popestril počitniški prosti čas.

otroci-listi2

Pri ZPM Maribor so nanje že pripravljeni in verjamejo, da bodo ustvarjalne, sproščujoče in zabavne, da bo vsak našel kaj zase … Likovne, modelarske in sprostitvene delavnice, obisk čebelarja, spust pod zemljo v knapovski opremi, izrekanje urokov ob čarovniškem ognju, ogled plesne predstave na povabilo Narodnega doma Maribor, na taborih za nadarjene Omogočimo sanje! pa bodo v Poreču, od 25. do 28. 10., svoje znanje poglabljali nadarjeni otroci, ki so se prijavili na tabor logike, retorike in biologije.

Pa še eno presenečenje so pripravili za vse otroke, mladostnike in prostovoljce, ki so z njmi tako ali drugače preživljali poletne počitnice. NK Maribor jih je povabil na povratno tekmo polfinala pokala Slovenije, v Ljudski vrt, 28. 10., ko bo pomeril moči z NK Rudar Velenje.

Tako bodo zaokrožili letošnje uspešno sodelovanje z NK Maribor, ki je z donacijo omogočil večjemu številu otrok letovanje na morju in ustvarjalni dan v Ljudskem vrtu za otroke, ki so preživljali počitnice v Domu ustvarjalnosti mladih.

Celoten program v času jesenskih počitnic si lahko pogledate na tej povezavi.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.