22:22, pet, 26. Apr

Trenerja o tekmi Sporting – Maribor (3:1)





Po včerajšnji nogometni tekmi lige prvakov Sporting – Maribor sta tekmo in rezultat 3:1 komentirala trenerja obeh klubov.

* Ante Šimundža, trener NK Maribora: “Dejstvo je, da je bila danes drugačna tekma, kot smo je vajeni, z izredno dolgo pavzo med polčasoma. Danes je bil Sporting boljši od nas, vsi njegovi igralci so bili tekaško na višjem nivoju kot mi, bili so zelo razigrani, bili so na domačem terenu tisti Sporting, ki je pokazal vso svojo kvaliteto, z naše strani pa odgovor ni bil takšen, kakršnega smo bili vajeni na tekmah, ki smo jih igrali prej. Danes je Sporting zasluženo prišel do treh točk.

* Marco Silva, trener Sportinga Lizbone: “Pričakujemo, da bomo prišli v osmino finala. Zdaj imamo veliko več možnosti. Igra je zelo dobro potekala, nasprotnika smo imeli pod nadzorom. Prvih 40 minut so igralci dali dva gola, potem je sledilo nekaj naših trenutkov šibkosti, ko smo precejkrat izgubili žogo, a večinoma smo igro nadzorovali. Drugi del je bil še bolj intenziven, še hitrejši. Maribor je moštvo, ki ima svojo kakovost.

ante simundza

Vir: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.