16:24, pet, 26. Apr

FOTO: Učenci OŠ Muta se poslavljajo od šolskih klopi





Šolsko leto se bliža h koncu. Osnovnošolci Osnovne šole Muta so včeraj priredili zaključno prireditev ob koncu šolskega leta. Zares pa se bodo od šolskih klopi poslovili v petek, 22. junija.

oš muta3

 

Osnovnošolci so na zaključni prireditvi pokazali kaj so se med letom naučili. Njihovo marljivost je opazila tudi ravnateljica OŠ Muta Anita Ambrož. Najbolj marljivim in pridnim učencem je podelila priznanja, 17 srebrnih ter tri zlata priznanja. Alja Stražišnik je najuspešnejša učenka z dvema zlatima in petimi srebrnimi priznanji ter Amadeja Špenger  z enim zlatim priznanjem. Anja Mrak pa je prejemnica priznanja OŠ Muta za šolsko leto 2017/2018.  Osnovna šola Muta  je tokrat podelila tudi priznanje učiteljskega zbora. To so prejeli člani Prostovoljnega gasilskega društva Muta.

Srebrno priznanje so prejeli še Sara Izak, Lara Lorenci, Leon Krajnc, Ana Lesjak, Luka Pavlič in Martin Verhnjak. Podelilili so tudi priznanja najuspešnejšim devetošolcem. Ta so šla v roke Leje Bizjak, Denise Topler , Kaje Sudar, Ane Poročnik, Lane Vrhnjak, Metke Lesjak ter Amadeje Špenger. 

Zaključne prireditve so se udeležili tudi učenci OŠ Muta s prilagojenim programom.

 

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.