02:34, pon, 20. Maj

Europarkova 16-letnica v znamenju dobre zabave





Štajersko nakupovalno središče je ob svoji šestnajsti obletnici poskrbelo za pestro in zabavno dogajanje. Na Europarkovem koncertu leta so nas v centru Maribora zabavali Tabuji in Jan Plestenjak, teden zatem pa so v Europarku zabavo začinili Perpetuum Jazzile in Tanja Žagar. Poskrbeli so tudi za otroke in jim med tednom junaki v Europarkovi Ice Age deželi.

16. let europarka (1)

Glasbena poslastica v centru Maribora

Odlične slovenske glasbenike smo lahko poslušali kar dve praznični soboti. 20. avgusta je zaživel cel Maribor, obiskovalce so na noge spravili Tabuji, z romantičnimi ritmi pa je nadaljeval Jan Plestenjak. Zagotovo je Europarkova sladka šestnajstica tako vsem ostala v kar najlepšem spominu. Teden dni za praznovanje v središču Maribora, pa je dogajanje preselilo v Europark. To soboto 27. avgusta so v dopoldanskem času praznovali z najpopularnejšo slovensko vokalno zasedbo Perpetuum Jazzile in se sladkati z izvrstno torto velikanko. Popoldan je vse prisotne na noge dvignila Tanja Žagar. Lahkih nog so se sprehodili skozi »Vrata sreče«, nekateri srečneži pa so osvojili tudi darilne bone Desetak.

Jesen bo v znamenju mode

Jeseni bodo na svoj račun prišli tudi modni navdušenci. V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije namreč pripravljajo jesensko modno revijo, ki bo 16. septembra napovedala že jesensko – zimske trende. Zabave v Mariboru očitno ne bo zmanjkalo, vstop v jesen pa bo tako še bolj prijeten.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.