01:10, pon, 29. Apr

Donačka liže sladoled!





V Donački se poletju nasmihajo s singlom Na sladoled. Med divjim poskakovanjem po poletnih zabavah jih omamlja misel na ohladitev, pa ne samo s Snežno kepo, ampak tudi s kepico sladoleda.

unnamed (1)

Tokrat je pri ustvarjanju z idejo o sladoledu in osnovno melodijo pomagal Domen Kumer, Vera Šolinc in Barbara Žerjav sta sestavili besedilo, odličen aranžma in produkcijo pa je uredil nekdanji član Donačke Jani Lipičnik. Z novo skladbo se predstavljajo malo drugače kot je javnost navajena. Na sladoled je namreč zabavna pop skladba s pridihom ritmike iz 80-ih, kar je pri Donački nekaj novega. »Na plesih in zabavah še posebej uživamo, ko si instrumente malce izmenjamo, zaigramo kakšen rock’n roll ali uspešnico iz 80-ih… Takrat, ko Barbi odloži violino in sede za bobne, takrat stopimo v drugi svet, tam vas nagajivo sedaj odpeljemo tudi Na sladoled«, z navdušenjem opisuje predstavnik Matjaž Kitak.

unnamed

V prihodnjem tednu pa bodo predstavili čisto nov video, posnet s produkcijsko ekipo televizije Golica. »V novem spotu želijo prikazati pozitivno atmosfero in medsebojno povezanost v 80ih letih. Z ekipo Golica TV so na Ptuju posneli prizore, kjer nastopajo plesalke Kluba KUŠ NI ME, Godba na pihala Markovci, rumeni kombi T2 in beli fičo ter še več ostalih rekvizitov, ki nakazujejo tisti čas.« Za spogledovanje med dekleti in fanti je bila lokacija pred Kinom Ptuj odlična, tudi pred mestnim gledališčem so se nekaj časa zadržali, najdlje pa so poplesavali na peš mostu Ptuj.

unnamed (2)

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.