09:22, pon, 29. Apr

Dogodki v Radljah ob Dravi





Vljudno vabljeni na prireditve in dogodke, ki se bodo odvijale v Občini Radlje ob Dravi.

obcina_radlje
V torek, 27.maja 2014 ob 20. uri v prostorih MMKC-ja Radlje bo potekal Potopis o Braziliji z Mihaelo Tertinek in Damjanom Možina. Raj in pekel na zemlji, sanjsko za nekoga in nevzdržno za druge. Okolje, ljudje, narava, odlična hrana, navade … Spoznajte obe plati Brazilije.

V sredo, 28.maja 2014 ob 10. uri bo v prostorih MMKC-ja Radlje potekalo Vrtnarstvo na balkonu in terasi.

V četrtek, 29.maja 2014 ob 10. uri bo v prostorih MMKC-ja Radlje Kvačkarska in štrikarska čajanka. Po čaju diši … Vabijo vas na brezplačno druženje vseh, ki se ljubiteljsko ukvarjate s pletenjem in kvačkanjem

V četrtek, 29. maja 2014 ob 18. ur bo v Turističnem domu Vuhred delavnica s predavanjem in razstavo zdravilnih rastlin in njihovo uporabo. Obiskovalci si bodo lahko ogledali tudi likovna dela ljubiteljskega slikarja Alojza Erjavca iz Radelj ob Dravi. Organizator: TD Vuhred.

V petek, 30.maja 2014 ob 18. uri bo v prostorih MMKC-ja Radlje predavanje na temo proti kajenju. Spoznali boste, kako kajenje in cigarete vplivajo na vaše in na zdravje ljudi okrog vas.

V petek 30. maja 2014 ob 18. uri bo v Dvorcu Radlje ob Dravi otvoritev 3. samostojne razstave Renate Štraser: Vsaka duša ljubi druge barve. Likovna dela so v okvirjih Antona Plazovnika.
Glasbeni gostje: ŽePZ Dominica nova, Špela Ramšak, violina. Razstava bo na ogled do 13. junija, od torka do petka med 9. in 13. uro.

V nedeljo, 1.junija 2014 ob 15. uri bo na Športnem stadionu Radlje nogometna tekma: NŠ Radlje U-19 – Pesnica/Jurovski Dol.

V nedeljo, 1. junija 2014 bo ob 15. uri pohod po vodni učni poti. Zbirališče pri izlivu Vuhreščice. Organizator: KS Vuhred.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.