05:01, pon, 29. Apr

Dogodki tega tedna v Radljah ob Dravi





Občina Radlje ob Dravi vas vabi na dogodke, ki se bodo zgodili v tem tednu:

obcina_radlje

V četrtek, 3.julija 2014 ob 16:00 uri bo v MMKC Radlje ob Dravi Pravična tržnica. Na tokratni pravični tržnico bo potekala blagovna menjava, nakup ali prodaja različnih stvari. Vsi, ki imate kakšno odvečno stvar, jo lahko podarite, menjate ali prodate.

V petek, 4.julija 2014 ob 10:00 uri bo v Koroškem pokrajinskem muzeju, Muzej Radlje ob Dravi (Dvorec Radlje, Koroška cesta 68, Radlje) Delavnica Obkolimo kralja. Delavnica vzpodbuja druženje in ustvarjalnost, saj si pripomočke iz naravnih materialov za igro otroci izdelajo sami. Latrunculi je strateška družabna igra,
ki so jo igrali že v antični Grčiji in Rimu. Igra naj bi izvirala iz starega Egipta (po nekaterih virih iz Perzije). Podobna je igri šaha oziroma dame. V latinščini pomeni latrunculi mali razbojniki oziroma igra razbojnikov. Čas trajanja: 90 minut. Cena: 1,50 EUR na otroka (v ceno je vključen material ter pripomočki za izvedbo delavnice). Informacije: +386 2 62 12 549 (Koroški pokrajinski muzej, Muzej Radlje ob Dravi).

V petek, 4.julija 2014 ob 20:30 uri bo pred MMKC-jem Radlje ob Dravi Kino na prostem. V primeru slabega vremena bo v prostorih MKC-ja.

V soboto, 5.julija 2014 ob 17:00 uri bo v MMKC Radlje ob Dravi Poker turnir. Igra se le za zabavo, a kljub temu najboljše čakajo praktične nagrade.

V soboto, 5.julija 2014 ob 19:30 uri bodo v Cerkvi sv. Mihaela, Radlje ob Dravi Poletni dogodki s flavto: kvartet flavt 4SYRINX. Poletni dogodki s flavto bodo v Glasbeni šoli Radlje zdaj že tradicionalno potekali od 5. do 9. julija 2014. Mlade flavtiste in komorne skupine bo vodila Karolina Šantl Zupan, redna profesorica na
Akademiji za glasbo v Ljubljani in Zagrebu. Karolina Šantl Zupan redno nastopa kot solistka, v komornih skupinah in z orkestri. Mlade flavtiste bo spremljal na klavirju odličen pianist Ivan Ferčič. Asistentki dogodka sta Sanja Krajnc in Suzana Krivec.

V soboto, 5.julija 2014 ob 21:00 uri bo v MMKC Radlje ob Dravi Jam Session. Za glasbenike bo odprt oder, pridruži se lahko kdorkoli, ki zna ali ima željo peti, brenkati, bobnati … Tako bodo nastale improvizirane glasbene zasedbe, ki se bodo predstavile z improvizirano glasbo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.