23:58, sob, 18. Maj

Delo za dodatnih 13 ljudi v Snagi





V Snagi je včeraj na novo delo dobilo 12 ljudi, ki bodo utečeni ekipi pomagali čistiti zbirni center za begunce v Šentilju. Kot je že znano, od nedelje, 18. oktobra, ko je bila Slovenija soočena z drugih begunskim valom, opravljajo storitve čiščenja, 24 ur dnevno pa zagotavljajo 22-člansko ekipo, ki v zbirnem centru vzdržuje higienske razmere.

snaga

Delovno mesto svetovalca poslovodstva v podjetju je prav tako včeraj zasedel Silvester Dominc. Na razpis za omenjeno delovno mesto je v roku prispelo 36 prijav, Silvester Dominc pa je bil izbran zaradi svojih raznolikih izkušenj na področju dejavnosti komunale. Tako je med drugim član nadzornega odbora v občini Starše, v kateri Snaga izvaja gospodarsko javno službo ravnanja z odpadki.

V krog zadolžitev svetovalca bo sodil poslovni sektor družbe. Zaradi povečanega obsega tržnih dejavnosti, ki jih opravljajo, terja to področje posebno pozornost, prav tako poslovodstvo prepoznava še veliko potencialnih možnosti za dodatni razvoj.

Viziji, da dejavnosti podjetja širijo predvsem na tržnem področju, je pritrdil tudi nadzorni svet družbe, ko je septembra letos potrdil predlagano petletno strategijo razvoja podjetja. Ta do leta 2020 predvideva zvečanje obsega tržnih storitev za dodatnih 20%, tudi zaradi številnih za prodajo primerih surovin, ki jih bodo pridobili iz naprave za predobdelavo odpadkov. Napravo naj bi po načrtih pričeli graditi prihodnje leto, poskusno pa bo začela obratovati v letu 2017.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.