08:33, sre, 1. Maj

Božično – novoletni pokal šel v roke Žigi Pečniku





Božično – novoletni pokal je tokrat pripadel v roke najboljšemu boksarju, ki se je včeraj na 1. božično – novoletnem turnirju v Rušah 2013 potegoval za pokal. Vseh 38 tekmovalcev se je pomerilo v ringu in se borilo za pokal. Tokrat je naziv najboljšega boksarja in pokal prejel Žiga Pečnik.

V Športni dvorani Ruše je včeraj potekal pravi boksarski spektakel. Dvoboji v ringu tokrat niso potekali samo med moškimi boksarji, med seboj so se pomerile tudi ženske. Devet dvobojev v različnih kategorijah ter dva ženska so navdušila gledalce.

Med tekmovalci so se za pokal potegovali tekmovalci iz kluba borilnih veščin SANDE Team Ruše, ki je tokrat prvič v Rušah organiziral turnir, tekmovalci Železničarskega boksarskega kluba Maribor ter gostje iz Hrvaške iz kluba Leonardo Team Zagreb.

Organizator Andrej Sande iz kluba borilnih veščin SANDE Team Ruše je bil z prireditvijo več kot zadovoljen. Kot pravi Sande si želi, da bi Božično – novoletni pokal v boksu v Rušah postal tradicionalen.

Turnirja pa se je udeležil tudi Dejan Zavec, eden najboljših slovenskih boksarjev, ter še mnogi drugi boksarji in trenerji.

Med najmlajšega zmagovalca se je uvrstil Antonio Grabič iz Kluba Leonardo Team Zagreb. Naziv “naj borka” je odnesla Mateja Rajterič ter boksar z najboljšo tehniko je bil Edin Sejdinovič iz Železničarskega kluba Maribor.

DSC_2242

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.