04:50, ned, 12. Maj

Anketa: Razpet bo župan





Po rezultatih ankete, v kateri so sodelovali bralci spletnega portala Lokalec.si, lahko Rušani pričakujejo drugi krog županskih volitev. Največ možnosti, da postane župan, ima Uroš Razpet.

Največ glasov je prejel Uroš Razpet, in sicer 27%. Sledijo Miha Žižek z 22%, Andreja Markač Hleb s 17%, Truda Pepelnik s 13%, Marjan Kolar s 6%, Igor Jurišič s 6%, Jože Babič s 5% ter Drago Pečnik in Draga Fabjan, vsak s po dvema odstotkoma glasov.
V anketi smo prejeli 1217 glasov.

anketa ruše

Druge novice

Comments

  • Sandra

    15 septembra, 2014

    obup

    Replay
  • Tine

    15 septembra, 2014

    Že v naslovu predikcijsko imenovati novega župana občine je pred izvedbo volitev neprimerno, zavajujoče in zelo pristransko početje, ki načrtno diskreditira ostale županske kandidate, verodostojnost in objektivnost vašega medija pa postavlja pod veliki vprašaj. Spletne ankete nikakor niso in ne morejo biti neposreden odraz volje volilcev, saj vemo, da glasovanja ni mogoče omejiti na oddano število glasov na glasovalca (zaklepanje IP naslova ni zanesljivo omejevanje) in je bolj kot to, tekma v angažiranosti podpornikov in vzpodbujevanju k oddaji čim večih glasov določenemu kandidatu. Zato vam vljudno predlagam, da javno opravičite svojo napako ali podate dodatno obrazložitev. Hvala!

    Replay
  • Jelko

    15 septembra, 2014

    Super.predlagam, da že začneste delat

    Replay
  • Katja

    15 septembra, 2014

    BK TV in Lokalec ste se izkazali kot ne strokovni in manipulativni medij. Žal smo pričakovali več.

    Replay
  • Maja

    15 septembra, 2014

    Podle igre??? Sram vas je lahko za ta clanek. Nujno in edino primerno bi bilo javno opravicilo vsem kandidatom za zupana in umik tega spisanega nesmisla in zavajanja. Dragi moji sokrajani, upam da zmaga glas razuma, saj tisti ki podlo zacne, podlo tudi nadaljuje.

    Replay
  • Jelko

    15 septembra, 2014

    Tine=vili

    Replay
  • Matjaz

    15 septembra, 2014

    ta pa bo tapravi župan. upajte samo da izvolite katerega koli drugega ker si ne znam predstavljati kako lahko ta s kom normalno sodeluje

    Replay
  • Tonč

    16 septembra, 2014

    Lepe politične igrice se grete na Lokalcu.si. Zavajate ljudi. kaj pa drugi krog? Ali pa sploh ne poznate volilne zakonodaje, pa vodite neke predvolilne akcije. Obup !

    Replay
  • Sandra

    16 septembra, 2014

    Odgovor Jelkotu: Tine = Vili
    Tine NI Vili.
    Tine je le eden od mnogih Rušanov (vsaj upam tako), ki jim je jasno, kaj se v Rušah dogaja in si najmanj želijo UROŠA Razpeta za župana.

    Replay
  • Jože

    16 septembra, 2014

    Vili in Lira na pohodu, zdaj so pa novinarji krivi, pa dajte nehajte ga srat. Kaj je v tem članku takšnega da človeka tako raztogoti ?
    rezultat je kakršen pač je, pa ne navijam za nobenega kandidata. Čisto navadno ruško sranje spet.

    Replay
  • vladka

    16 septembra, 2014

    Spoštovani! Razumem, da g. Razpet ni vsem po všeči, prepričana pa sem, da je edini, ki je neobremenjen tako finančno, kot politično, da se ne loteva lokalnih projektov za lasten žep in interes. Za ostale kandidate, tega ne morem trditi. Sprašujmo se raje, kaj lahko kdo izmed nas prinese družbi, kako lahko kdo od nas sodeluje za boljši jutri, kot da se že v naprej delimo. Tako nas ne čaka nič lepega, pa naj bo župan kdorkoli. Lokalec je naredil korektno anketo, kot po vseh ostalih občinah, za kar se ekipi zahvaljujemo. Pozitivna energija in sodelovanje nas rešuje!!!!

    Replay
  • alojz

    16 septembra, 2014

    Hvala lokalec.si za korektno anketo, ki je rezulate pokazala. Na nas pa je, da se 5.10. pravilno odločimo. Stopimo že enkrat skupaj in pokažimo, da je konec obdobja deljenja, pa tudi, da je minila era Vilija, ter da tudi Truda in Katja nista z njim obremenjeni.

    Replay
  • Brane

    16 septembra, 2014

    Kakšen vik in krik ?
    Je g. Razpet pač dobil največ glasov na tej anketi, hvala bogu, da je takšno mnenje med ljudmi.
    Ko se pogovarjam z ljudmi “na cesti”, pa se mi to dejstvo samo potrjuje.
    Bravo, samo tako naprej g. Razpet.
    Tisti, ki so ob tej anketi skočili v zrak pa se očitno bojijo konkretnih sprememb … jim zdajšnje zatišje v Rušah očitno godi 🙂

    Replay
  • Tine

    16 septembra, 2014

    Tisti, ki mojega komentarja niso ali niso hoteli razumeti, so se pač že javno opredelili, pa s tem ni čisto nič narobe. Tudi s tem ne, da je g. Razpet dobil največje število glasov iz te ankete. Če zakonodajo izpustim (to bi vsak medij moral itak dobro poznati, pa je očitno tudi ne tako zelo), je sporna neposredna razglasitev kandidata kot absolutnega zmagovalca volitev. S tem je neposredno nakazana jasna naklonjenost določenemu kandidatu in v kot postavlja vse druge. Če bi naslov objave imel na koncu postavljen vprašaj, bi se zadeva brala povsem drugače.

    Replay

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.