23:59, ned, 19. Maj

Andragoški zavod Maribor uspešen na dveh razpisih





Iz Andragoškega zavoda Maribor so sporočili, da so bili uspešni na dveh razpisih Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter Evropskega socialnega sklada.

Uspešno so kandidirali na Javnem razpisu za pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc od 2016 do 2019, ter na Javnem razpisu za financiranje dejavnosti informiranja in svetovanja ter za ugotavljanje in vrednotenje neformalno pridobljenega znanja od 2016 do 2022.

Foto: Andragoški zavod Maribor
Foto: Andragoški zavod Maribor

Projekt „Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc“ in dejavnost svetovanja sta namenjena zaposlenim, starejšim od 45 let, z nižjo izobrazbo, ki imajo manj možnosti za učenje in vodenje svoje kariere. “Namen izvajanja programov je povečati oziroma izboljšati kompetence, ki jih zaposleni potrebujejo zaradi potreb na trgu dela, večje zaposljivosti in mobilnosti ter osebnega razvoja in delovanja v sodobni družbi. Skupaj s partnerji: Ljudsko univerzo Slovenska Bistrica, Fundacijo Prizma in Zavodom Antona Martina Slomška ponujamo programe računalništva in digitalne pismenosti kot tudi programe za učenje slovenščine, tujih jezikov, socialnih veščin, programe medgeneracijskega sodelovanja na delovnem mestu, upravljanja s spremembami … vse do priprav, ki vodijo k certifikatom NPK,” pravijo na Andragoškem zavodu Maribor.

Za vse dodatne informacije so vam na voljo svetovalci na Andragoškem zavodu Maribor in pri partnerjih projekta. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.