05:15, tor, 14. Maj

Rad’mam tek!





21. septembra se pričenja športno rekreativna prireditev Rad’mam tek. Vsi športniki in rekreativci vabljeni na dva tekaška športno-rekreativna dogodka.

1. Cooperjev test: 4. 9. 2014, ob 19.00 uri:
Kandidati bodo lahko izvedli test njihove kondicijske pripravljenosti in si izračunali maksimalno aerobno kapaciteto (VO2 max).
Prijavnina na test po osebi je 6,00 eur. Vsi zainteresirani se zberete na Športnem stadionu Radlje ob Dravi.

2. Rad`mam TEK: 21. 9. 2014, ob 10.00 uri;
Rekreativni tek po ulicah Radelj ob Dravi na 5 km in 10 km (posamezniki in skupinski tek TROJK). Zelo ugodna prijavnina do 7. 9. 2014 za posameznike 5,00 eur, za TROJKE 10,00 eur. Prijavljeni tekači prejmejo majico “Rad’mam TEK 2014”, brezplačen topel obrok, karto za kopanje v Vodnem parku na dan teka, darilni bon s 25 % popustom za nakup tekaške opreme v trgovinah Intersport, darilno vrečko z darili naših sponzorjev ter sadje in pijačo. Dogajanje bo potekalo na Športnem stadionu Radlje ob Dravi in ulici Radelj ob Dravi.

Poleg teka bodo obiskovalcem na voljo različne predstavitve in dejavnosti v povezavi s promocijo zdravega načina življenja in aktivnega preživljanja prostega časa. Vstopnine ni, vse aktivnosti so brezplačne.

V mesecu septembru bo organizirana tudi TEKAŠKA ŠOLA, v kateri se boste lahko seznanili s pravilno tehniko teka, različnimi metodami treningov in pridobili teoretično znanje o treningih, športni opremi, taktiki teka in prehrani. Podrobnejše informacije o TEKAŠKI ŠOLI si lahko preberete na spletni strani www.radmamtek.si.

Organizatorji so: Koroški atletski klub Radlje ob Dravi, JZ ŠKTM Radlje ob Dravi, Maxi sport. Prireditev podpira tudi Občina Radlje ob Dravi. Podrobnejše informacije o prijavi in ostalih aktivnostih najdete na spletni strani www.radmamtek.si!

unnamed

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.