15:24, pet, 26. Apr

19 – letni sopotnik v nesreči huje poškodovan





Včeraj se je 20 – letni Rušan z osebnim avtomobilom iz parkirišča izven naselja Janževa gora vključeval na glavno cesto. Ob tem je izsilil prednost tovornjaku in povzročil prometno nesrečo.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Maribor, je 20- letni voznik med vključevanjem na glavno cesto Maribor – Dravograd, izsilil prednost 50 – letnemu vozniku tovornega vozila s priklopnikom, ki je pravilno pripeljal z njegove leve strani. Zaradi tega je voznik osebnega avtomobila z levim bočnim delom trčil v sprednji del tovornega vozila s priklopnikom. Avtomobil 20 – letnika je po trčenju odbilo na bližnji travnik, tovorno vozilo pa je za ves promet zaprlo glavno cesto. Promet so izmenično enosmerno sprostili ob 8.15.

FOTO: JZ GB Maribor
FOTO: JZ GB Maribor

Voznik osebnega avtomobila se je v trčenju lažje telesno poškodoval, njegov 19 – letni sopotnik pa huje. Oba so z reševalnim vozilom prepeljali v UKC Maribor. Voznik tovornjaka se v nesreči ni poškodoval. Mariborski policisti so sporočili še, da bodo povzročitelja prometne nesreče kazensko ovadili.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.