UVHVVR je bila s strani podjetja Engrotuš obveščena o odpoklicu mesnega pripravka iz svinjskega mesa, ker je bila v okviru lastne kontrole ugotovljena prisotnost bakterije Salmonella.
Kategorija
Živila
Podkategorija
Mesni pripravek
Seznam izdelkov
Svinjski vrat, brez kosti, začinjen
Opis izdelka (tip/oznaka)
Datum priprave: 24.10.2024,
Porabiti do: 26.10.2024
Proizvajalec
Živilo je bilo pripravljeno v okviru lastne proizvodnje v Mesnici Tuš Supermarket Ptuj, Puhova ulica. Ptuj
Vrsta tveganja
Mikrobiološka tveganja
Država porekla
Slovenija
Opis nevarnosti
Prisotnost bakterije Salmonella Enterica.
Ukrep
Odpoklic
Priporočila uporabniku
Živilu je 26.10.2024 pretekel rok uporabe. V kolikor so potrošniki živilo zamrznili, naj ga zavržejo.