Skupina B zimske lige

Tokrat smo spremljali medobčinsko ligo malega nogometa, in sicer prvi krog tekmovanja skupine B. Tekmo med mladinci iz Radelj in športnim društvom Vas so dobili Radlječani. Obračun med ekipo Brezna in ekipo Agencije Mori Ožbalt so dobili Brezenčani, med Ribnico in Muto pa Ribničani.

Na prvi tekmi je prvi zadel Nejc Glaser. Nekaj minut kasneje je Uroš Smolar naletel na odbit strel Aleša Korbarja in zvišal vodstvo na 2:0. Prav tako ni razočaral Andraž Bijol, ki je s svojim zadetkom zvišal izid na težko ulovljivih 3:0. V drugem polčasu je bilo nekoliko drugače. Nogometaši Športnega društva Vas so namreč dvakrat zadeli preko Ternika, a nekaj minut kasneje se je na drugi strani dokopal do zadetka tudi Aleš Korbar in s tem postavil končni izid 4:2 za Radlje.

Spremljali pa smo tudi napet obračun med Breznom in Agencijo Mori Ožbalt. Tekmo so zaznamovale številne priložnosti, tako na eni kot na drugi strani, a so bili uspešnejši igralci Brezna, ki so zmagali z 2:0.

Največ zadetkov pa smo videli na tekmi med Ribnico in Muto. Pri Ribnici se je prvi vpisal med strelce Založnik, ki je sodeloval tudi pri drugem zadetku Hudernika. Igralci iz Mute so sicer preko Tertineka znižali vodstvo na 2:1, a v nadaljevanju niso kazali uspeha. Ribničani so namreč prišli do dodatnih štirih zadetkov, ki so jih slavili Zapečnik, dvakrat Podgoršek in prav tako drugič na srečanju Založnik. V končnici tekme je sledil še častni zadetek Nejca Ferka. Tako je Ribnica na koncu slavila s 6:2.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

0 KOMENTARJEV