Vabilo na Piknik

Ribiška družina Ruše, v soboto 25.06.2011
Vabimo te, tvojo družino, tvoje društvo, stranko, prijatelje… da se nam pridružite pri celodnevnem druženju, ki se bo zgodilo v soboto za državni praznik 25.06.

Začeli bomo že zgodaj zjutraj ob 05:00, ko že pričakujemo prve tekmovalce edinega pustolovskega tekmovanja ADVENTURE RACE ( http://ma.adventurerace.si/ ). Po končanem tekmovalnem delu, se bomo v sproščenem vzdušju družili, poveselili ob državnem prazniku in seveda zabavali. Seveda nismo pozabili na glasbo, hrano, ter pijačo…

Čez veseli dan pa pripravljamo zanimive družabne igre, izpostavili bi tekmovanje z rancami za katere se lahko že prijavite kot ekipa..

Prijave lahko oddate v Green Cafe ali pa po emailu: info@zdruzena-akcija.si . Vabimo vas, da na piknik prinesete veliko dobre volje, obvezno športne rekvizite in razne družabne igre ( žoge, badminton…)!!! Zaradi lažje organizacije prosimo za doslednjo prijavo udeležencev!!!

Obvezna prijava udeležbe in plačilo simbolične participacije 10 € do petka 25.06.2011 do 18h. Vsak posameznik ali skupina si lahko hrano in pijačo zagotovi v lastni režiji. V tem primeru plačilo ni potrebno.

V ceno 10 evrov je všteta neomejena poraba hrane in pijače…. seveda do porabe zalog..:)

– Prijave zbiramo v lokalu Green Caffe in
– Darko Knez 031630 189
– Peter Juhart 031 856 366
– Milan Petrič 041 719 486
ali pa po emailu:

info@zdruzena-akcija.si

Oddaj komentar

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

0 KOMENTARJEV