Medobčinska liga v malem nogometu

Spremljali smo zimsko medobčinsko ligo v malem nogometu in sicer drugi krog tekmovanja skupine A.  Dvoboj med Splavarjem in Vuzenico so dobili Vuzeničani, med ekipo Kegl bar in športnim društvom Klošter pa Kegl bar.

Prvi na tekmi med Splavarjem in Vuzenico se je med strelce vpisal Nik Fasvald. Ekipa Splavarja je prišla do izenačenja takoj v drugem polčasu, ko je po podaji Domna Karničnika, atraktivno zaključil Alexander Nedižavec. Nekaj minut kasneje so Vuzeničani preko Domna Fasvalda povedli na 2:1 in kmalu na 3:1, ko se je še drugič med strelce vpisal Nik Fasvald. Upe za morebitno izenačenje izzida je Podveljčanom povrnil Nejc Steiner, ko je po odličnem samostojnem prodoru v sredino igrišča zatresel mrežo gostujočega vratarja. Tekma se je končala z rezultatom 3:2 za Vuzenico.

Prvi polčas med ekipo Kegl Bar in športnim društvom Klošter se je končal brez zadetkov. V nadaljevanju drugega dela je dvakrat zatresel mrežo Nace Čeru in postavil izzid na 2:0 za Kegl bar. Nasprotniki so sicer poskušali z dobrimi akcijami, vendar jim ni uspelo zatresti mreže, pač pa samo prečko preko Klemna Kneza. Nekaj minut kasneje je vratar rožnatih izkoristil odsotnost nasprotujočega branilca mreže in zvišal vodstvo na 3:0. Za piko na I pa se je dvakratni strelec Nace Čeru izkazal v vlogi asistenta in Roku Kacu omogočil zadetek za končni izid 4:0.

Tudi srečanje med Ludim društvom in Vuzenico se je pričelo z uvodnim zadetkom Nika Fasvalda. Končni izzid za 2:0 pa je postavil njegov brat Domen Fasvald.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

0 KOMENTARJEV