Koncert Muff in Ana Pupedan

Koncert skupine Muff in Ana Pupedan bo v soboto 23.8.2014 na glavnem odru 15. Festivala Letni oder Ruše ob 20.00.Skupina Muff

MUFF, ena najobetavnejših slovenskih glasbenih zasedb, je po izjemni uspešnici ‘Naj sije v očeh’, ki je bila po podatkih IPF-a največkrat predvajana domača skladba leta 2012, predstavila energično groovie pesem ‘Nov dan’.
Poznani so po dovršeno odigranih koncertih, saj skupino sestavljajo sami odlični mladi glasbeniki. ‘Nov dan’ je, tako kot pove že naslov, nov korak pri ustvarjanju Muff. Bogatejša produkcija, ki sledi svetovnim trendom, prepoznavni vokal, nalezljiv refren, plesni ritem in izvedba, ki tudi v živo – brez studijske nadgradnje – zveni odlično.

Zasedba, ki ostaja ista od samega začetka, je svojstvena po glasbenem pristopu, predvsem pa po kritičnem in na trenutke lucidnem odnosu do življenja in dogajanja.
Ana Pupedan redno koncertira po koncertnih prizoriščih v Sloveniji in tujini, poskusila pa se je tudi v gledališču (Viže inu griže), na filmu (Vrtičkarji) in animiranem filmu (Bizgeci).
Ana ostaja alternativna in je istočasno komercialna, po svoje prijazna, a direktna in kritična, skratka takšna kot je vedno bila – spontana in nepredvidljiva.

Karte lahko kupite v predprodaji na blagajni bazena Športnega parka Ruše ali info točki Europarka. CENA 5€.
Ana_Pupedan

Galerija

Oddaj komentar

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

0 KOMENTARJEV