Rock Dravograd

Če bi kdo rekel, da je rock v zatonu, bi se krepko zmotil. Pa pustimo ob strani vse debate, zakaj in kdo bi to sploh hotel reči! Kar je važno je to, da je rock še vedno zakon in to smo dokazali v petek, 1. julija 2011, ko se je v Dravogradu, natančneje pod šotorom ob stadionu, zopet odvijal Rock Dravograd

Tokrat že tradicionalni peti koncert je gostil mlado, a obetavno skupino Take off, ki je kot prva poskrbela za energičen nastop ter ogrela tiste malce manj sramežljive goste. Verjamem, da so z dobrim izborom komadov poskrbeli, da je tudi ostalim- tistim, ki si še niso upali ravno pred oder- vsaj pivo bolj gladko steklo po grlih.

Za vse ostale je seveda poskrbel glavni gost letošnjega Rocka, Vlado Kreslin z Malimi Bogovi, ki je zvabil pred oder še ostale ljubitelje dobre glasbe. Kot se za takšen koncert spodobi, je vse migalo, plesalo in norelo v ritmih vsem še predobro znanih pesmi. Moram priznati, da je živahno poskakujoča množica ljudi bila še eno izmed tistih presenečenj, ki jih človek v Dravogradu sicer ni vajen, mu pa zelo polepšajo dan.

Nikakor pa ne smemo pozabiti naših lastnih koroških rockerjev, Nitroxov, ki so nas popeljali v konec večera, oz. bolje rečeno v svetlo jutro. Ne ne, ni šlo za nežne uspavanke, ki bi nas zazibale v spanec. Šlo je za kitare in šlo je za bobne- šlo je za odločitev, da se drugo leto spet dobimo na Rock Dravogradu 2012!

Galerija

Oddaj komentar

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

0 KOMENTARJEV