00:00, pet, 26. Apr

Mariborski župan sprejel veslače VK DEM





Danes je župan Mestne Občine Maribor, dr. Andrej Fištravec, sprejel veslače, trenerja in predsednika Veslaškega kluba Dravske elektrarne Maribor. Ob sprejemu je navzoče pozdravil in nagovoril tudi predsednik Športne zveze Maribor, Uroš Lovrenčič.

DSC_1621
Ob sprejemu veslačev, trenerja in predsednika Veslaškega kluba DEM, je župan dr. Fištravec nagovoril in pozdravil dobitnike vrhunskih uvrstitev na mladinskem in članskem svetovnem prvenstvu ter sredozemskih iger. Tokratni nagrajenci so bili: Anja Šešum, Grega Domanjko, Miha Ramšak, Gašper Ferlinc in Žiga Zarič.

Fištravec pa je ob sprejemu dejal: “Veslači so znani po tem, da se vračajo iz raznih prvenstev z medaljami. Veseli me, da obstaja takšna baza izjemnih športnikov, ter da je to društvo eno najboljših mariborskih društev.”

Sam predsednik Veslaškega kluba DEM, Vili Vindiš, pa je nad delom in dosežki izjemno zadovoljen. Pravi, da dosežki ne pridejo skozi noč, in da se tukaj kaže njihovo delo in vložen trud v ta šport. Seveda pa želijo v tej luči tudi nadaljevati.

Več o prispevku si oglejte jutri v informativni oddaji Občinski informator, ob 18.30, na televiziji BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.