11:48, pet, 29. Mar

Zumba party v Rušah





AROMIR CREMERS – Zumba® Education Specialist (ZES); inštruktor Zumbe, ki dela z roko v roki z ustanoviteljem Zumbe (Beto Perez). Jaromir že od nekdaj rad pleše, vendar je svojo pravo strast do plesa odkril Marca 2009, ko se je udeležil prvega Zumba party-ja. Po svetu je znan kot fant z ogromno pozitivne energije in strasti do plesa. Je zelo preprost “Zumbek”, ki svojo energijo in strast deli z drugimi po svetu.

Naša slovenska inštruktorica Mojca Boh je licenco za Zumbo naredila pri njem na Dunaju in tako navezala stik z njim. Vedno znova jo je presenečal njegov strast in predvsem odnos do ljudi in plesa, zato ga je povabila k nam.

In tako bomo tudi mi 18. novembra s pričetkom ob 19 uri v veliki dvorani CEZAM-a v Rušah, priča tej ljubezni do Zumbe, ki jo čutita Jaromir in Mojca, ter številni drugi.

Nikakor ne smete zamuditi nore “žurke”, ki jo za vas pripravljata Jaromir in Mojca. Obljubila sta nam nepozabno doživetje, ob latinski glasbi in plesu in dejala, da ne zanikata dejstva, da obstaja verjetnost, da se bo strop zrušil zaradi pozitivne energije in visokih tonov 🙂

Zato ste vabljeni PRAV VSI: tisti, ki že obiskujete Zumbo, tisti, ki jo boste tokrat prvič poskusili, ali pa takšni, ki si še ne drznete poskusiti, da se nam pridružite na nepozabni zabavi z Jaromirjem, ki bo tokrat prvič v Sloveniji, na ZUMBASTIČNEM PARTY-ju! Pridite, da tudi Štajerci pokažemo drugim, da ga znamo “žurat” in imamo ritem.

Vstopnice lahko kupite v Športnem Parku Ruše. Število mest je omejeno. Cena vstopnice: 4 €

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.